Avís Legal


 

Titularitat del web

The Gaudí Research Institute S. L., amb seu al Recinte històric-industrial de la Colònia Güell, edifici Tint Vell, carrer A, núm. 24, 08690 Santa Coloma de Cervelló (Barcelona), és el titular del web www.tgaudiri.org i el posa a disposició dels usuaris per fer més accessibles els fons i per difondre els serveis i les activitats que ofereix, tot fomentant, així mateix, la generació de nous coneixements.

 

Propietat intel·lectual dels textos i de les imatges

The Gaudí Research Institute S. L., en tant que propietari intel·lectual d’aquest lloc web, permet la reproducció dels textos sempre que no s’indiqui el contrari i que se n’esmenti expressament la font i la URL: “Web de The Gaudí Research Institute, www.tgaudiri.org", i l’autoria si hi consta.

The Gaudí Research Institute S. L. permet també la reproducció de les imatges, els interactius i el material audiovisual d’aquest web, sempre que no s’indiqui el contrari, que se’n respecti la integritat i que se n’esmenti expressament la font i la URL: “Web de The Gaudí Research Institute, www.tgaudiri.org", i l’autoria si hi consta, en els termes i les condicions d’una llicència Creative Commons CC BY-NC-SA 3.0.0.

Algunes de les obres plàstiques i del material audiovisual reproduïts estan protegits per drets d’autor o per drets de reproducció d’altres propietaris de copyright. En aquests casos, en queda prohibida la reproducció total o parcial. The Gaudí Research Institute S. L. no es fa responsable de l’ús que facin tercers d’aquest material.

The Gaudí Research Institute S. L. només és responsable de la informació continguda en aquest web, i no assumeix cap responsabilitat per informacions de qualsevol mena continguda en altres webs no gestionats directament per The Gaudí Research Institute S. L., als quals aquest web pugui remetre mitjançant enllaços. La finalitat dels enllaços que apareixen en aquest web és exclusivament informativa. 

 

Ús del web

La responsabilitat de l’ús del web recau en l’usuari. 

The Gaudí Research Institute S. L. vol fomentar la participació dels usuaris amb aportacions d’opinions i materials per tal d’estimular la visió crítica, estendre el coneixement i fer-ne partícips als altres usuaris. En aquells apartats on es publiquin opinions o materials aportats voluntàriament pels usuaris, The Gaudí Research Institute S. L. es reserva el dret de retirar tots aquells comentaris i aportacions que vulnerin el respecte a la dignitat humana.

The Gaudí Research Institute S. L. es reserva la facultat d’efectuar en tot moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda en el seu web o en la seva configuració i presentació. The Gaudí Research Institute S. L. no és responsable de les opinions aportades pels usuaris a través dels espais de participació que es posin a disposició.

 

Protecció de dades de caràcter personal

A diversos apartats del web hi ha formularis a disposició dels usuaris, en els quals se sol·liciten dades personals: nom, cognoms, adreça, etc., per tal d’atendre les peticions.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), totes les dades que ens lliureu a través de la pàgina web quedaran incorporades en els fitxers automatitzats de The Gaudí Research Institute S. L. i seran tractades d’acord amb la legalitat vigent i en cap cas seran cedides a tercers, sense l’autorització expressa dels interessats. 

En qualsevol moment, l’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i/o cancel·lació sobre les dades personals facilitades, adreçant-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., mitjançant una carta a The Gaudí Research Institute S. L. (Recinte històric-industrial de la Colònia Güell, edifici Tint Vell, carrer A, núm. 24, 08690 Santa Coloma de Cervelló, Barcelona), o al telèfon 93 640 79 82.